Θεραπεία με χρήση ραδιοσυχνοτήτων RF

>
Θεραπεία με χρήση ραδιοσυχνοτήτων RF
Στιγμιότυπο 2015-11-18, 19.02.15H Ραδιοκυτταροπλασματική Χειρουργική είναι μια νέα τεχνική που χρησιμοποιεί την πλέον ευνοϊκή, χαμηλής θερμοκρασίας, πηγή ενέργειας των ραδιοκυμάτων 4.0 MHz γνωστή ως Surgitron Dual Frequency ( Ellman International Inc. Hewlett New York).
Χρησιμοποιείται σε μεγάλο εύρος χειρουργικών επεμβάσεων γιατί προσφέρει χειρουργική ακρίβεια, ελεγχόμενη διείσδυση βάθος και χαμηλή αύξηση θερμοκρασίας.  Σε σύγκρηση με άλλες μεθόδους όπως laser, harmonic scapel ή pure radiowave surgery είναι καλύτερη γιατί στηρίζεται στην εξάχνωση του κυτταροπλάσματος.
Το Laser και η EC ηλεκτροχειρουργική παράγουν αυξημένη θερμότητα στον επιλεγμένο ιστό σε σύγκρηση με την Radiowave frequency των 4.0 MHz ( Ellman International Inc. Hewlett New York) με την οποία γίνεται η μικρότερη δυνατή αύξηση θερμοκρασίας των ιστών στόχων.
Στις υψηλές θερμοκρασίες οι ιστοί απανθρακώνονται και τα νεφρά μπορεί να επηρεαστούν από την αποδόμηση της μυοσφαιρίνης.  Η συχνότητα των ραδιοκυμάτων των 4.0 MHz παράγει καθαρά κύματα που διεισδούν από το RF με ένα μικροσκοπικό, λεπτό ηλεκτρόδιο στον επιλεγμλενο ιστό προκαλώντας μικρή αύξηση της θερμοκρασίας κατά την διαδικασία εξαχνώσης του κυτταροπλάσματος και της λύσης της κυτταρικής μεμβράνης.  Αυτή η μέθοδος ονομάζεται κυτταρική εξάχνωση.
Με μικροτομές επιτυγχάνεται η απομάκρυνση των επιλεγμένων ιστών – κυττάρων λόγω λύσης της κυτταρικής μεμβράνης σημειακά γύρω από την επιφάνεια της άκρης του ηλεκτροδίου.  Η Ραδιοκυτταροπλασματική Χειρουργική περιορίζει σημαντικά την καταστροφή των ιστών κατά την διατομή τους, μειώνοντας σημαντικά το μετεγχειρητικό οίδημα εξασφαλίζιντας έτσι καλύτερη επούλωση.
Η μέθοδος Radiofrequency 4.0 MHz δεν προκαλεί έγκαυμα των ιστών επιταχύνοντας τη διαδικασία επούλωσης, ελαχιστοποιώντας την δημιουργία ουλώδους ιστού με άριστα αποτελέσματα και το λιγότερο δυνατό μετεγχειρητικό πόνο.
Συμπερασματικά,  η τεχνολογία Dual radio Frequency της Ellman παρέχει μια ολοκληρωμένη, αποτελεσματική, ασφαλή, εύκολη, οικονομική και με ευρεία χρησιμότητα χειρουργική τεχνική.
Πλεονεκτήματα που αφορούν όλες τις χειρουργικές επεμβάσεις
  • Ιδανική Τομή / Τομή δέρματος & Αιμόσταση
  • Μικρότερη δυνατή αύξηση της θερμότητας κατά την τομή
  • Λήξη άριστου δείγματος για ιστολογικό έλεγχο
  • Μεγιστοποίηση ελέγχου της αιμορραγίας
  • Ελάχιστη παραγωγή παράπλευρης θερμότητας & Ιστικής βλάβης
  • Μειωμένος χρόνος χειρουργείου
  • Λιγότερος μετεγχειρητικός πόνος & οίδημα
  • Αριστο αισθητικό αποτέλεσμα
[elementor-template id="4711"]

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
Call Now Button